Antet
Catalog produse

 
 

 
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

 
 
SSL

Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin prezentul site sunt insotite de certificat de garantie oferit fie de catre producator fie de catre societatea comerciala care opereaza acest site. Conditiile de garantie sunt prezentate in detaliu pe certificatul de garantie.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii in original duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificate de garantie.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate prin intermediul siteului pot fi returnate conform legilor in vigoare.

1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice cu conditia integritatii acestora.
Nu vor fi acceptate decat produse ce nu prezinta zgarieturi sau defecte fizice de orice natura, care sunt insotite de toate accesoriile, ambalajele si eventualele sigilii intacte. Produsele returnate trebuie insotite de factura si certificat de garantie in original.
Returnarea produselor se face de catre client, pe cheltuiala acestuia, iar rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 14 de zile de la returnarea produsului si comunicarea contului IBAN al clientului.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online sau telefonic si livrate prin curier.
Produsele cumparate de la punctul de lucru al SC E.S.T. SRL sau de la personalul propriu al societatii nu se pot considera a face obiectul unui contract la distanta.

Aici gasiti modelul de retragere !

2. Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la livrare (DOA)

Daca se constata ca produsul este nefunctional in primele 24 de ore de la momentul livrarii sau ridicarii de la punctul de lucru, puteti solicita returnarea produsului si inlocuirea acestuia sau returnarea banilor.

3. Produse aflate in garantie cu raport de service de inlocuire

Produsele pentru care unitatea de service abilitata a emis accept de inlocuire, se pot returna la sediul SC E.S.T. SRL. Acestea vor fi inlocuite cu un produs identic, sau, daca acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.

spacer
Website detinut de Electronics Services &Trade ( E.S.T. ) S.R.L., CIF: RO3034962, Reg.Com: J28/1230/1992
Viziteaza magazinul Emaonline.ro pe ShopMania PriceWatcher.ro Ghidul tau autentic de shopping.

emaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.