Antet
Catalog produse

 
 
 

 
Newsletter
 
 

Politica de confidentialitate

 

SC E.S.T.  SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului www.emaonline.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 20789.


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC E.S.T. SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC E.S.T.  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  
SC E.S.T. SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.emaonline.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare (art.12);
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
- dreptul de opozitie (art.15);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC E.S.T. SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru in scris la urmatoarea adresa: SC E.S.T. SRL, B-dul N. Titulescu, Nr.27, loc. Slatina, jud. OLT.

Definitii
date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.



Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
- Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
- Pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului. 
- Asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra
- Facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
- Asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
- Inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare emaonline.ro;


SC E.S.T. SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului emaonline.ro, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.


Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
SC E.S.T. SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
- realizarii de rapoarte / analize;
- realizarii de informari in scopuri proprii;
- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC E.S.T. SRL

Protejarea informatiilor confidentiale 
Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale.
SC E.S.T. SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
 

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC E.S.T. SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC E.S.T. SRL.


Contact - Probleme sau intrebări
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.

spacer
Website detinut de Electronics Services &Trade ( E.S.T. ) S.R.L., CIF: RO3034962, Reg.Com: J28/1230/1992
Viziteaza magazinul Emaonline.ro pe ShopMania PriceWatcher.ro Ghidul tau autentic de shopping.