Antet
Catalog produse

 
 

 
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

 
 
SSL

Termeni si conditii de utilizate al site-ului emaonline.ro


Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos de aceea se recomanda citirea cu atentie. Emaonline.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Definitii: 
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SC E.S.T. SRL denumit in continuare generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.aemaonline.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.emaonline.ro este proprietatea SC E.S.T. SRL . Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul emaonline.ro, vor fi denumite in continuare continut

Drepturi de autor:
 
Intregul continut al site-ului este proprietatea SC E.S.T. SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC E.S.T. SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.emaonline.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC E.S.T. SRL

Securitatea datelor personale si a informatiilor: 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. 
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Declinarea responsabilitatii: 

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Echipa emaonline.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate preturile si produsele prezentate sunt valabile in limita stocului. Pentru eventuale nelamuriri va stam la dispozitie.


Preturile

Preturile existente pe acest site sunt exprimate in LEI (cu TVA inclus). Pretul final este format din pretul produsului ( pret site) si taxa verde .


Taxa VERDE
Protejarea mediului inconjurator depinde de fiecare dintre noi, iar timbrul verde este un mijloc transparent care demonstreaza implicarea activa a noastra in aceasta ampla actiune.
Timbrul verde reprezinta costul gestionarii fluxurilor de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), determinat de activitatile de colectare, transport, valorificare si reciclare, cost evidentiat distinct consumatorului final, ca un cost vizibil si pe care acesta il plateste la momentul achizitionarii unui produs. 

Garantia produselor:
 
Produsele cumparate prin intermediul site-ului emaonline.ro beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica. Atunci cand este cazul, produsele vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs. 


Frauda: 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI emaonline.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL , VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI emaonline.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT. 

Litigii:
 
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Slatina, jud.OLT.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

spacer
Website detinut de Electronics Services &Trade ( E.S.T. ) S.R.L., CIF: RO3034962, Reg.Com: J28/1230/1992
Viziteaza magazinul Emaonline.ro pe ShopMania PriceWatcher.ro Ghidul tau autentic de shopping.

emaonline.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.